Up

Δύο χρόνια Graffiti in Xanthi: Get up Party!!

Δύο χρόνια…γεμάτα χρώμα! Αισίως το Graffiti in Xanthi σβήνει ένα ακόμη κεράκι. Η χρονιά αυτή πλούσια σε παραγωγή, τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά.
Η παρούσα ιστοσελίδα, διατηρώντας την ιδιαιτέρως αυξημένη περσινή ταχύτητα, πότε επιβράδυνε ενώ άλλοτε αύξανε τον ρυθμό παρακολούθησης του φαινομένου στην πόλη. Άλλωστε, τόσο ο ρυθμός παραγωγής κομματιών στην Ξάνθη όσο και η δική σας συμμετοχή (με αποστολή κομματιών, ιδεών, παρατηρήσεων) είναι αυτές που διαμορφώνουν και δίνουν ζωή στις αναρτήσεις.  

Μέσα σε αυτόν τον χρόνο, πέρα από το ανανεωμένο design και logo, δόθηκε χώρος στους ίδιους τους συμμετέχοντες της σκηνής να εκφράσουν αφιλτράριστα τις απόψεις τους. Ο λόγος για τις συνεντεύξεις παλαιότερων και νεώτερων writers (και όχι μόνο) που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας. 

Ώρα για μερικά ποσοτικά δεδομένα, δηλαδή περί αριθμών ο λόγος. Με πάνω από 250 αναρτήσεις τον τελευταίο χρόνο, όπου παρουσιάστηκαν παλιά αλλά και καινούρια κομμάτια τόσο από νεώτερους όσο και από χρονίως, από το μικρόβιο του graffiti, πάσχοντες, η ιστοσελίδα εμπλουτίστηκε με ακόμη περισσότερο υλικό, μέσα από το οποίο μπορεί κανείς να εμπνευστεί και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα σχετικά με την αισθητική, το ύφος, τον πλουραλισμό και την τεχνοτροπία των ατόμων που συγκροτούν την graffiti σκηνή της πόλης μας.
Με την ανταπόκριση του «αναγνωστικού κοινού» να διπλασιάζεται, οι επισκέψεις μας ενίοτε ξεπερνούν τις 1700 τον μήνα, με τις περισσότερες να προέρχονται από άτομα εκτός Ξάνθης. Έτσι, θέλουμε να ελπίζουμε ότι η παρούσα ιστοσελίδα συνεχίζει πιστά να υπηρετεί τον σκοπό που τη γέννησε, δηλαδή να καταστεί μια δυναμική πλατφόρμα καταγραφής και προώθησης της Ξανθιώτικης graffiti σκηνής.




Αυτά τα λίγα από εδώ, περισσότερα από κοντά! Πώς, πού, πότε και γιατί? Ε, σαν παιδιά και εμείς, είπαμε ότι αξίζει να γιορτάσουμε τα δεύτερα γενέθλιά μας με ένα πάρτυ. Σας περιμένουμε λοιπόν στο Spot Diesel το Σάββατο 21/04 στις 21:00 για να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες, να συζητήσουμε μελλοντικές δράσεις, να πιούμε μπύρες κοκ. Τα ηχεία θα σείονται σε hip hop ρυθμούς ενώ στην οθόνη του καταστήματος θα παίζουν graffiti videos. Επίσης, θα κληρωθούν μπλούζες με το λογότυπο του site, προσφορά του Adult. Εννοείται είσοδος ελεύθερη. Special guests θα ανακοινωθούν σύντομα…stay tuned!!

On Decks: Squeezy Anks

C U THERE!!

Για updates μπορείτε να παρακολουθείτε το fb page ή το αντίστοιχο event.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου